Bestemmingsplan vastgesteld en ontwerpen gereed

Bestemmingsplan vastgesteld en ontwerpen gereed

Bestemmingsplan vastgesteld
Het bestemmingsplan is in de vergadering van 30 januari door de Gemeenteraad vastgesteld en gaat deze week voor de laatste keer ter inzage. Dit is een belangrijke mijlpaal in de procedure en dus gaan we nu volop aan de slag met de voorbereidingen voor de verkoop. Ook zullen binnenkort de eerste werkzaamheden op de locatie worden uitgevoerd om het terrein gereed te maken voor de bouw. Het gaat dan met name om het weghalen van bomen en begroeiing.

Van schetsontwerp naar impressie
In de afgelopen periode is de architect druk in de weer geweest met de diverse woningontwerpen. Een klassieke architectuur met een moderne knipoog. Met heel veel plezier presenteren we je de beelden van de diversen woningtypes:

Vrijstaand_straatbeeld_2_LQ     Tweekapper_straatbeeld_LQ 

Rijwoning_straatbeeld_LQ   Patio_straatbeeld_LQ

Presale
De afronding van de verkoopstukken is bijna gereed en we staan op het punt om prijsafspraken te maken met de aannemer voor de realisatie van het project. We krijgen echter al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop binnenkort met een presale!
Hierover later meer.