Grote belangstelling voor Prinsengaard Made

Grote belangstelling voor Prinsengaard Made

Grote belangstelling voor project Prinsengaard
De verkoop van de woningen en bouwkavels verloopt in rap tempo! Al meer dan 50% van de woningen is verkocht en dat binnen slechts een aantal weken na de start verkoop. Vrijwel alle resterende woningen zijn onder optie, er zijn nog een paar tweekappers direct beschikbaar. De klassieke woningen met een moderne knipoog in de afrondende fase van de wijk Prinsenpolder zijn dus zeer in trek.

Bewust keuze om te wonen in Prinsengaard

Kopers kiezen bewust voor plan Prinsengaard. Enerzijds door de mooie ligging van het plan in een groene woonbuurt. Een fijne uitvalsbasis, voor vele vlakbij familie en met de dagelijkse voorzieningen om de hoek. De woningen zijn energieneutraal én gasloos. Natuurlijk goed voor het milieu, maar het zorgt ook voor een hele lage energierekening in vergelijking met bijvoorbeeld bestaande bouw. 

Anderzijds zijn de moderne en eigentijdse woningen van alle gemakken voorzien. Zo is er ook bij de tweekappers nu de mogelijkheid voor een volledig woonprogramma op de begane grond. Dat is makkelijk voor nu en later. Daarnaast is er nog alle ruimte op de verdieping en zelfs een vrij indeelbare zolder. Wat ook in de smaak valt is de uitgebreide keuze die kopers krijgen om de woning nog geheel naar wens af te werken en (desgewenst) uit te breiden.

Planning
De omgevingsvergunningprocedure voor plan Prinsengaard is inmiddels opgestart. Naar verwachting wordt de omgevingsvergunning dit najaar verleend. Binnenkort worden ook de eerste gesprekken met kopersbegeleiding gepland en zullen de showrooms worden bezocht. Het streven is om in dit najaar te starten met de bouw en de woningen medio 2021 aan de nieuwe bewoners op te leveren.

Ben er snel bij voor de laatste beschikbare woningen
Vrijwel alle woningen zijn verkocht of onder optie, maar er zijn nog een aantal woningen per direct beschikbaar. Kijk op de kavelkaart voor de actuele status per kavel. Wil je de laatste kans op het kopen van een nieuwbouwwoning in de wijk Prinsenpolder niet missen dan kun je contact opnemen met één van de makelaars. Het advies is dan wel: ben er snel bij!