Grote interesse, bijna alle woningen toegewezen!

Grote interesse, bijna alle woningen toegewezen!

Na de start verkoop op 26 maart 2020 is inmiddels de inschrijfperiode gesloten. We hebben een groot aantal inschrijfformulieren mogen ontvangen van belangstellenden, bedankt voor de interesse! 
Bijna alle woningen hebben we kunnen toewijzen aan deze belangstellenden en er is een reservelijst opgemaakt met de overige ingeschreven kandidaten. We hebben daarbij zo veel mogelijk kandidaten de woning van hun hoogste voorkeur toegewezen, waarbij we gestreefd hebben naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de kavels. 

Heb jij je ingeschreven tijdens de inschrijfperiode? Dan heb je van de makelaar ondertussen mogen vernemen of je een woning toegewezen hebt gekregen. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact op met de makelaars.

Te laat met inschrijven en toch belangstelling?
Een buitenkansje want er zijn per direct nog twee ruime twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar, bouwnummer 15 en 16. Informeer direct bij de makelaar naar de mogelijkheden!

Ook kan het natuurlijk zijn dat er woningen beschikbaar komen ná de verkoopgesprekken. Op de website tref je vanaf dit moment weer digitaal het inschrijfformulier aan. Je kunt je middels dit formulier ook nu nog inschrijven op jouw favoriete woning(en). We zullen weliswaar eerst de kandidaten uit de inschrijfperiode in de gelegenheid stellen om een optie te nemen. Mocht er daarna nog een woning beschikbaar zijn dan worden de nieuwe kandidaten op volgorde van inschrijving benaderd door de makelaars.

Actuele beschikbaarheid
Voor de actuele status per bouwnummer verwijzen we naar de kavelkaart, daar staat per bouwnummer aangegeven of deze per direct beschikbaar is, onder optie is, dan wel verkocht is. Heb je daarnaast nog vragen dan kun je natuurlijk altijd contact zoeken met een van de makelaars, welke je vraag graag beantwoorden.