Inschrijven voor de presale is nu mogelijk!

Inschrijven voor de presale is nu mogelijk!

Presale
Goed nieuws want inschrijven voor de presale is vanaf nu mogelijk!

Hoe ver zijn we?
De verkoop komt steeds dichterbij en we krijgen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, met een presale!

Vanaf nu tref je op deze website per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is. Zo zie je er de circa perceelsoppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden van de types en een prijsindicatie. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsom, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan.

Hoe werkt de presale?
Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald bouwnummer dan kun je het presaleformulier
 invullen. Als je het presaleformulier vóór 5 maart 2020 invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang  in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Start verkoop moment
Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor het start verkoop moment wat later dit jaar (verwachting eind maart) zal plaatsvinden. Op dat moment wordt de brochure en de definitieve prijslijst uitgereikt. Je kun je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is daar ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige makelaars en kopersbegeleider. 

Direct inschrijven?
Klik hier om naar het presaleformulier te gaan.