Nieuwe mogelijkheden in Prinsengaard

Nieuwe mogelijkheden in Prinsengaard

Het nieuwbouwproject Prinsengaard in Made is eind maart in verkoop gegaan, en de verkoop verloopt in een rap tempo. Bijna alle woningen en bouwkavels zijn inmiddels verkocht, er zijn alleen nog enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar.

Met name voor de patiowoningen was enorm veel belangstelling. Om extra gehoor te geven aan deze grote vraag voor levensloopbestendige woningen is er voor de twee-onder-één-kapwoningen een nieuwe variant ontwikkeld. Deze heeft een volledig woonprogramma met een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond, plus drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Daarbovenop is er ook nog eens een ruime vrij indeelbare zolderverdieping! Ideaal voor (samengestelde) gezinnen met oudere kinderen. Of voor mensen die van ruimte en gemak houden én voorbereid willen zijn op de toekomst. De variant wordt aangeboden met twee volledig afgewerkte badkamers en een separate berging in de tuin, vanaf €429.000 VON.

Lage maandlasten én goed voor het milieu!
De woningen in Prinsengaard zijn energieneutraal. Dat betekent dat de energie die een gemiddeld gezin verbruikt voor het verwarmen en ventileren van de woning wordt opgewekt door de PV-panelen op het dak. Deze maken de woningen niet alleen super duurzaam, ze zorgen ook voor zeer lage energielasten, met een voordeel dat kan oplopen tot wel € 1.500 per jaar! Door de energiebesparende maatregelen komen de woningen bij verschillende financieringsverstrekkers ook nog eens in aanmerking voor nóg scherpere rentetarieven. 

Ben er snel bij
Zoals gezegd zijn er nog maar een paar woningen beschikbaar in deze laatste fase van de populaire wijk Prinsenpolder. Neem dus snel contact op met één van de makelaars voor meer informatie over deze toekomstbestendige woningen en de lage maandlasten.