Prinsengaard planvorming

Prinsengaard planvorming

PRINSENGAARD, DE KROON OP MADE

Prinsengaard, dé plek waar je vorstelijk kunt wonen in Made. Het project Prinsengaard is gesitueerd aan de Geraniumstraat, de Zilverschoon, de Klaproos, de Akkermunt en de Korenbloem en vormt de afrondende fase van de wijk Prinsenpolder in Made. Deze wijk, met in totaal circa 200 woningen, biedt een moderne en stijlvolle woonomgeving, ingericht met aandacht voor historie en volop ruimte voor de natuur.

De woningen

In de afgelopen periode hebben we de mogelijkheden voor de mooie planlocatie verder onderzocht. We hebben nu alle ingrediënten verzameld voor een gevarieerd plan wat is afgestemd op de behoefte uit de markt. In Prinsengaard worden binnenkort 7 eengezinswoningen, 6 patiowoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen en 3 bouwkavels te koop aangeboden.
Met deze brede mix aan woningtypes is Prinsengaard een mooi gevarieerd plan, passend in de dorpse opzet van haar omgeving.

Architectuur

 De architectuur van Prinsengaard is klassiek met een moderne knipoog. Een gemêleerde rode baksteen wordt afgewisseld met accenten in een donkerbruine kleur. De combinatie met de antracietkleurige daken geeft de woningen een karakteristieke uitstraling. 

Planning

De planvorming neemt helaas nog wat tijd in beslag. Ook moet het bestemmingsplan nog worden afgerond. We spreken regelmatig geïnteresseerden die meer informatie wensen over het plan. Via de projectwebsite www.prinsengaard.nl en de nieuwsbrieven zullen wij je met regelmaat op de hoogte houden over de vorderingen. Op dit moment is de architect begonnen aan de afronding van het tekenwerk. Daarna zullen we beelden van de ontwerpen naar buiten brengen. De woningen komen naar verwachting aan het einde van het eerste kwartaal in verkoop. Uiteraard wordt je als belangstellende daar tijdig van op de hoogte gebracht. Bij de start verkoop is ook de verkoopprijslijst beschikbaar. Op dit moment kunnen we helaas nog geen richtprijzen afgeven voor het plan.

Makelaars

De verkoop van de het project zal worden verzorgd door:

Biemans Made Makelaardij

www.biemansmade.nl

0162 – 67 24 24 

Verbrugge Makelaardij
www.verbrugge.com
0162 – 521 297

Zij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het nieuwbouwproject Prinsengaard.

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven?
 Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Dan ben je altijd als eerste op de hoogte.