Start verkoop 26 maart 2020!

Start verkoop 26 maart 2020!

START VERKOOP

In verband met de richtlijnen van het RIVM aangaande het Corona-virus hebben wij besloten de opzet van de start verkoop van Prinsengaard Made aan te passen. De datum van de start verkoop blijft ongewijzigd staan op 26 maart 2020.  Helaas zijn wij echter genoodzaakt om het fysieke event in de Mayboom te annuleren.

In de plaats daarvan zullen we de woningen online in verkoop brengen. Vanaf 26 maart zijn alle verkoopstukken online beschikbaar op deze website. Dit zijn o.a. de verkoopbrochure, verkoopprijslijst, de verkoopprocedure, technische omschrijving, verkooptekeningen en de koperskeuzelijst. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact te leggen met de makelaars die je graag van alle informatie omtrent de woningen voorzien. Heb je liever een gedrukt exemplaar van de verkoopbrochure? Vraag deze dan op bij de makelaars, zij sturen je deze graag toe.

INSCHRIJVEN

Vanaf de start verkoop kun je je online inschrijven op een of meerdere woningen van je voorkeur. Het inschrijfformulier zal vanaf 26 maart 2020 op de website te vinden zijn. De periode van inschrijving wordt verlengd naar twee weken, zodat iedereen voldoende tijd heeft om de benodigde informatie te verkrijgen. De gewijzigde verkoopprocedure kun je hier nalezen.
let op, ook als je je hebt ingeschreven voor de presale dien je het online inschrijfformulier in te vullen voor je definitieve inschrijving en voorkeurskeuze.

Na afloop van de inschrijfperiode worden alle inschrijvers geïnformeerd over de status van toewijzing. Als je een woning toegewezen krijgt zal de makelaar contact met je leggen om je verder te informeren over de woning en het verdere aankoopproces.

We hopen hiermee iedereen voldoende te hebben geïnformeerd. Als er vragen zijn omtrent bovenstaande informatie of de verkoop van het project dan staan de makelaars je graag te woord.