Verkoopdrempel Prinsengaard behaald, de bouw gaat starten!

Verkoopdrempel Prinsengaard behaald, de bouw gaat starten!

De verkoop van Prinsengaard in Made heeft een belangrijke mijlpaal behaald: meer dan 80% van het project is inmiddels verkocht! In het plan zijn alleen nog enkele twee-onder-een-kap woningen beschikbaar, die ook uit te voeren zijn in een levensloopbestendige variant.  

Prinsengaard bestaat uit 16 rijwoningen, 6 patiowoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen en 3 bouwkavels voor een vrijstaande woning. Met deze brede mix in aanbod is Prinsengaard een mooi gevarieerd plan, passend in de dorpse opzet van haar omgeving. De woningen zijn gesitueerd aan de Geraniumstraat, de Zilverschoon, de Klaproos, de Akkermunt en de Korenbloem en vormen de afrondende fase van de wijk Prinsenpolder in Made.

Zodra de omgevingsvergunningsprocedure is doorlopen en de grond bouwrijp is kan de bouw van de woningen beginnen. Het bouwrijp maken is inmiddels gestart en als alles volgens planning verloopt kan Janssen de Jong Bouw Zuid in het vierde kwartaal van dit jaar aan de slag met de realisatie van de woningen. We kijken er al naar uit om met alle kopers het glas te heffen tijdens de start bouw viering van het project.

Zoals vermeld zijn er nog een beperkt aantal tweekappers beschikbaar en de voorbereidingen voor de bouw zijn al in volle gang, dus ben er snel bij!